Even voorstellen... BrillenCentrale Groningen.
Bekijkt u deze pagina op uw mobiel? Draai deze dan naar landscape modus.

Wubbo F. Rosevink

Gediplomeerd Opticien sinds 1980.

Eigenaar van het moederbedrijf BrillenCentrale Groningen met de drie dochter ondernemingen: BrilReparaties Nederland, InslijpCentrale Groningen en VoordeelOptiek Oostwold

Over ons

BrillenCentrale Groningen

Wij helpen u - de opticien - in ons Inslijpatelier met het vrijmaken van tijd aan een welbekend stukje vakwerk. Het inslijpen en monteren van brillenglazen.

Niets neemt meer tijd in beslag dan glas na glas te moeten inslijpen, zeker wanneer dit door afleiding nog wel eens fout wil gaan en u vervolgens dubbel werk dient te leveren met als bijgevolg extra onkosten en lange aflevertijd.

Klinkt de bovenstaande situatieschets u bekend in uw oren?

U bent volgens onze "Optiek" bij ons aan het juiste adres.

Uitbreiding specialisme

In een vogelvlucht...

Naast de inslijpwerkzaamheden binnen ons Inslijp Atelier hebben wij in 2006 de afdeling Brilreparaties Nederland, aan de onderneming toegevoegd. De vraag naar reparaties en andere herstelwerkzaamheden waren en zijn groot wat ons heeft doen besluiten hier een aparte eigen onderneming voor op te starten.

Tegenwoordig zijn wij niet alleen in staat om monturen van kunststof acetaat, metaal, edelmetalen, aluminium of titanium onder handen te nemen, maar ook bijv. RVS of Titanium (horloge) armbanden. Alles onder een gespecialiseerd oog en met uiterst professioneel apparatuur. Op deze manier kunnen wij kwaliteit waarborgen en secuur te werk gaan. Het gemak van alles onder één dak.

Tevens zijn we naast onze fysieke winkel VoordeelOptiek ook online actief.

Wij zijn gevestigd in Oostwold, gemeente Westerkwartier, liggend op een steenworp afstand van Groningen. Bezoek alléén op afspraak.

Hoe kunnen wij u helpen?

Opticiens.. Zelf inslijpen, repareren of laten doen?
Uw klanten willen snel en effectief worden geholpen en daarvoor is het essentieel dat er altijd genoeg winkelpersoneel op de werkvloer is.
In de optiek is er altijd wel iets te doen in de vorm van oogmetingen en werkplaats werkzaamheden. Deze werkplaatswerkzaamheden kunt u aan ons uitbesteden. Wij nemen zowel alle inslijpwerkzaamheden alsook uw reparaties voor onze rekening.
Uw voordeel is evident: meer medewerkers op de winkel werkvloer waar het geld verdiend moet worden en dat komt de verkoop ten goede.

Particuliere consumenten.. Zij kunnen ons eveneens rechtstreeks benaderen voor een individuele inslijp-opdracht of reparatie werkzaamheden.

Hoe wij u nog meer kunnen helpen!

Veilig en betrouwbaar online orders plaatsen.. BrillenCentrale Groningen en dochterondernemeningen is geldig lid van Webshop Keurmerk

InslijpCentrale Groningen

Brillenglazen inslijpen | particulier & Opticien

Wij zijn gespecialiseerd in het inslijpen, randen polijsten en het monteren van al uw brillenglazen organisch of mineraal, in ieder montuur systeem.

Ook indien u zelf een specifiek glasbril model heeft ontworpen kunnen wij deze meestal voor u inslijpen.


Brilreparaties Nederland

Reparaties van brillen | Particulier & Opticien

Wij bieden u een reparatie service voor Titanium, Metaal, Goud, Zilver, en Acetaat monturen, en ook voor sommige te repareren gebruiksvoorwerpen..

Al uw reparaties en herstelwerkzaamheden worden in ons eigen Reparatie Atelier vakkundig gemaakt.


Webshop voor Consumenten

Online winkelen bij VoordeelOptiek

Wij leveren monturen, brillenglazen en optische artikelen super voordelig aan consumenten.

Deze webshop is eveneens een onderdeel van BrillenCentrale Groningen. Klik op de button, en u wordt doorgelinkt naar voordeeloptiek.