Fijn dat u ons Brillen Reparatie  ServiceCenter heeft gevonden
Brilreparatie Nederland is een onderdeel van BrillenCentrale Groningen

Vermelde prijzen & tarieven zijn inclusief onze montage aan uw bril en gelden voor een standaard doorlooptijd
Standaard doorlooptijd voor online geplaatste en vooruitbetaalde orders is vanaf ca. drie werkdagen

Reparatie opdracht(en) indienen kan online via deze site..
of via een formulier (klik op de afbeelding) >>
Meer lezen? Klik dan op >>Geef uw bril(len) een nieuw leven door ze bij ons te laten repareren, zowel voor Opticiens als Particulieren.


Brillen & zonnebrillen repareren is onze specialiteit. U bent verknocht aan uw dure bril, maar we weten allemaal ook dat we de bril vaak te ruw behandelen waardoor deze kapot kan gaan. Wij kunnen de bril vaak weer maken zodat u de aankoop van een nieuwe kostbare (zonne) bril kunt uitsparen.

Laat uw bril repareren door deze via de post aan ons te verzenden indien u niet in de mogelijkheid bent om deze zelf bij onze vestiging in Oostwold Westerkwartier langs te brengen.

Wilt u meer zekerheid of reparatie mogelijk is, E-mail ons dan eerst een foto waarop duidelijk zichtbaar is wat er gerepareerd moet worden.

Mailadres: brilreparatie@brillencentrale.com

Liever offline? Download HIER ons formulier, daarna printen invullen en meesturen met uw reparatie.


Spelregels & info

Opticiens en bedrijven verwijderen zelf de eventueel geplaatste brillenglazen uit rand, strip, rim en nylor monturen, dit om achteraf discussie over de brillenglazen uit te sluiten.


Particuliere consumenten die de glazen niet zelf kunnen verwijderen mogen de bril compleet met de brillenglazen naar ons verzenden, discussie achteraf is dan eveneens uitgesloten.
Is reparatie nodig maar u bent een afgebroken onderdeel kwijt?
Meestal geen probleem, omdat wij ook diverse universele onderdelen (ook brillenglazen) ten behoeve van een reparatie kunnen leveren.


Bekijkt u deze pagina op uw mobiel? Draai deze dan naar landscape modus.


... VoordeelOptiek waar u diverse artikelen online kunt bestellen.De STANDAARD doorlooptijd van een reparatie is vanaf ca. drie tot vijf werkdagen.
Vergeet niet, om nadat u een online order heeft geplaatst uw montuur/ object naar ons te verzenden !

Weergegeven prijzen en tarieven op deze website zijn exclusief 21% BTW & exclusief verzendkosten en gelden alleen voor online aangeboden en betaalde orders.